söndag 26 december 2010

Gårdagen fortsatte

i det slöas tecken.
Efter mycket godisätande vid köksbordet somnade jag en stund i soffan här nere tillsammans med åtminstone 2 hundar(den 3:dje fick inte plats) .
Efter min lilla lur så åt vi upp Janssons frestelsen och omeletten som var kvar. Sen blev det mer godisätande. :-)
Det blev mycket framför datorn igår, men till slut tröttnade jag och gick upp och slog på TV:n där. Tog fram min halsduk med hjärtan och stickade på den. Snart är 2:a nystanet slut och för att få den rätta längden ska jag använda det sista nystanet också.
Hade tänkt lägga mig skapligt eftersom jag skulle upp och jobba extra idag, men så började "Sprängaren" med Bergström så klockan blev midnatt innan jag kom i säng.
Gjort mina extra timmar nu och innan jag åkte hem lyckades jag lägga mina jobbnycklar i en arbetskamrats innerficka på hennes jacka. Upptäckte det när jag kom hem och skulle lägga nycklarna tillbaka i väskan där de ska ligga så jag vet var jag har dem. :-) Nu ligger de på jobbet någonstans och jag får tag i dem när jag jobbar på nyårsaftonsmorgonen.
Gubben hade fika färdigt när jag kom hem så det har vi sysslat med samt våra datorer, TV och godisätning.
Jag lovar att snart vill jag inte se en godisskål!
Tror att jag ska vila ögonen en liten stund innan det blir dags att kolla vilka räkningar som ska betalas. Fick ju lönen i torsdags så det är dags att göra av med den nu.

3 kommentarer:

  1. Det är redan gjort... det där med lönen, lika bra att få det överstökat meddetsamma.... sen blir det inte roligare. Det värsta är att väntan på nästa lön blir ganska lång. Ha det så trevlit bland godisskålar och mat samt handarbete... det ska jag ha! Godis är gott!!
    Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Tack själv för julklappen. Det roliga är att ni tänker som Sambon. Samma dag och signatur var det på presentkort från honom också. hihi
    Sista natten kommer nu, sedan är det nyårsnatten, och sedan ska jag vara leeeedig! Ska bli skönt. Då är det tre veckor kvar, hehe.

    SvaraRadera
  3. Själv satt jag uppe till 1;30 själv o tittade på film. Men i kväll måste jag försöka komma i säng för jag jobbar i morgon. Godisskålar har jag faktiskt försökt att hålla mig undan, men visst slinker det ner lite då och då.

    SvaraRadera