onsdag 1 december 2010

Det är natt och

jag sitter på jobbet och lyssnar efter nattens olika ljud.
Min gubbe och jag var 15 år och gick i nian när vi träffades. Vi har hållit ihop ända sen dess. Vi flyttade ihop samma år som vi förlovade oss av olika skäl så som skolor, militärtjänstgöring och arbetslöshet. Gifte oss gjorde vi 3 år senare och då köpte vi också huset som vi bor i.
Han är en underbar man och gnäller sällan på mig när han kommer hem och jag inte har gjort det jag borde gjort. Och det är jag bara tacksam för.
Idag hade jag iallafall maten nästan på bordet när han kom. :-)
Efter maten så gick jag till sängs någon timme tillsammans med 3 hundar som ville upp på övervåningen.
Gubben har fortsatt plocka(sånt är han mycket duktig på, ordnar till det så grejerna vi har får plats) i rummen där nere och han sa att han skulle ha det innersta rummet fritt från de saker vi plockat in där när vi rensade det nytapetserade rummet.
Just nu sitter jag och tittar på en rullstol som hånar mig lite och undrar när hon/han ska bli avtorkad och så har visst tvättmaskinen tystnat så det är bäst jag sätter fart igen.
Ha en skön natt alla ni som får sova!!!

2 kommentarer:

  1. lite samma historia om livet har vi, Jag och min ma träffades när jag skulle fylla 16 och han hade precis fyllt 17. det är nu i vår 35 år sedan. visst är det härligt när man prickade rätt den gången

    SvaraRadera
  2. Ni har några fler år till godo men vi började ungefär samtidigt. Jag var 17 och han skulle snart fylla 18. Så 7 år senare ungefär är vi nu. Inga 30 år men det kommer väll snart det också. hehe. Hoppas att du sover gott just nu.

    SvaraRadera