lördag 13 november 2010

En dag med en föreläsning

som verkligen var givande och intressant. Gubben och jag satt och nickade och kände igen det hon sa.
Föreläsningen handlade barn och deras utveckling, även problem som kan uppstå när barnet inte "förstår" vad man säger eller visar. Har ingenting med att göra att ett barn är dum i huvudet utan med fysiska förutsättning.
Snälla Gunilla var ner till oss och släppte ut våra hundar under dagen för annars har det blivit en lång innedag för dem(ytterst sällan vi är ifrån dem jättemånga timmar).
När vi kommit hem så kom hon ner och hjälpte mig att byta bakgrund på bloggen.
Den blev väldigt lik hennes med skillnad att hennes text är blå och min är lila. :-)
Hade tänkt ta en elefant till bakgrund, men det blev tyvärr inget bra.
Min duktiga gubbe har tagit ner en dörr och slipat/kapat ner den lite för att den ska vara lättare att stänga och att vi ska lägga nytt golv och då hade dörren varit för lång.
Just nu sitter vi vid köksbordet och tittar på varsin dataskärm och han har en öl bredvid sig och jag njuter av en cider.

2 kommentarer:

  1. låter som ni haft en intressant dag,vist är det guld värd att man har snälla vänner som kan ställa upp och hjälpa till m hundrastning...

    och du jag är inte klar med luvorna,har 10 kvar men det får bli en annan dag....ska sätta i snören på dom jag gjort,ska ut m Elvis o leka i snön ett tag
    ,sen tror jag att jag följer ditt X och tar en cider

    SvaraRadera
  2. Det är bra när man känner att det är en bra föreläsning man går på. Tyvärr finns det ju föreläsare som gör intressanta saker urtråkigt och man sitter bara o drömmer bort hela tiden. Skönt att det inte blev så för er. Njut nu drickat det har ni väl förtjänat.

    SvaraRadera