måndag 6 september 2010

Konstigt, men denna dag

har också försvunnit i flygande fläng.
Solen har lyst och det har varit skönt ute.
Inatt har jag sovit på nedervåningen med labbarna för de låg utanför grabbens dörr och flåsade som bara den. Hundvalpen låg ju på andra sidan dörren.
Gubben började 5.45 imorse och han väckte mig inte ens när han åkte för jag sov så hårt. Jag vet att han klev upp och att jag fick en tax bredvid mig, men sen inget mer.
Jag vaknade vid 7.30 och det var lugnt tills grabben vakna vid 10 och kom ner med valpen.
Sen var det massor av bus. Och de gav sig inte nån av jyckarna, men valpen är ju inte så liten så han håller på att bli könsmogen och då förstår man ju mycket mer varför de håller på.
Grabben åkte iväg och tränade och hade valpen med sig och då var det lugnt en stund. Hemma igen så var det bara bus.
Grabben tog den svarta labben med sig på en riktig långpromenad för att han skulle bli trött och visst blev han tröttare, men inte mindre busig. Okej, buset gick väl lite lugnare när han kom tillbaka.
Medan de var borta så busade den bruna labben och valpen och precis när de började tröttna och la sig ner kom de andra tillbaka.
Jag var ner till byn en sväng och skjutsade brorsans sambo och då tog jag hundarna med mig för att de skulle vara ifrån varandra.
Sen lagade jag maten, köttfärssås och makaroner, och diskade undan allt direkt. :-)
Efter allt detta åkte vi ner till byn igen(med hundarna i bilen) för att köpa halstabletter till min förkylde, stackars gubbe(okej, det är synd om honom och jag brukar gnälla jag också när jag är sjuk och mår dåligt).
Vi passade på att åka förbi gubbens brorsdotter och hjälpa henne att sätta upp en lampa i ett rum och fikade och pratade en stund.
Nu är det dags för sängen igen och det blir åter igen en natt här nere för mig så att ev. alla får sova gott.

GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

1 kommentar:

  1. Ja, det är konstigt med hundar, ibland kan de var världens slöaste men är det något som får igång dem så orkar de hur mycket som helst...
    P.S. Du har något att hämta hos mig D.S.

    SvaraRadera