måndag 20 september 2010

Jag började om och

jag tror att det stämmer nu.
Vågar inte ta ut alltför mycket i förskott, men jag slutade i tid igårkväll för att jag skulle komma ihåg ordentligt var jag är någonstans på mönstret.
Tack snälla Sytanten för de värmade orden för annars har jag nog inte försökt igen.
Jag har varit på valvaka inatt och skällt ut Reinfeldts hustru för de dåliga sjukskrivningsreglerna som moderaterna har, där folk som är jättesjuka och inte ska vara bland folk måste gå och söka jobb istället för att få ersättning från försäkringskassan.
Jag har även varit inblandad med nån tokig kärring antingen på polisen eller miljökontoret för handhavande av hundar. Hon beslag tog hundar som hon tyckte var misskötta t.ex för att de skällde lite när de blev ensamma eller att hon tyckte att hunden var lämnad ensam för länge. Strunt samma om samma ägare hade 2 så kunde hon ta 1 av dem bara för att hon tyckte så. Hon satte dem inte på nån kennel utan i vanliga celler och naturligtvis blev det ett j***a liv på hundarna när de hörde varandra och inte blev de rastade ordentligt heller för det fanns det inte tid/folk för. Och dessutom hade hon själv en hund hemma som fått vara hemma alldeles för länge själv.
Ja, tänk vilka drömmar man kan ha.
Fast det första hade varit skönt att få göra, men då till de rätta personerna och inte till någons hustru.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar