onsdag 11 augusti 2010

Det är kväller igen

och solen har lyst och värmt hos nästan hela dagen.
På kvällskvisten så gick åskan i utkanterna, men den kom inte häråt iallafall.
Var och tittade på Medeltidsdagarna i grannkommunen, men tyvärr kommer inte den riktiga marknaden igång förrän till helgen. :-(
Men vi hittade iallafall ett marknadsstånd som vi sökte reda på där det är personer med olika funktionshinder som har tillverkat sakerna de säljer. Och det fanns mycket fint där och vi kom hem med en broderad tavla. En del av personerna där har jag en gång i tiden arbetat med och jag hade en gammal arbetskamrat som jobbar där nu.
När vi var nöjda med marknaden så drog vi iväg till kommunen som jag jobbar i och hämtade/köpte reservdelarna till min bil. Det gick på lite mer än 3000 kronor och jag får väl vara glad över att det inte gick på ännu mer.
Gugge var med oss och när vi kom hem så bjöd vi henne på mat så hon skulle slippa laga till sig själv.
Efter maten blev det en middagslur och gubben vaknade tidigare än mig(naturligtvis) så han började på med bilen och fick dit delarna.
Resten av denna kväll har vi tillbringat med datorer, TV och virkning.
Jag har virkat klart stekpannehandtagsgrytlappen så nu får jag börja på något nytt. :-)
Grytlappar
Jag har virkat i mörkblå, ljusblå och grått och dubbelt garn och då alltså mörk-och ljusblå, mörkblå och grått, ljusblå och grått. Det blev snyggt alltihopa, men blaskigaste färgen var det sistnämnda.
Nu ska här ätas lite tunnbröd med messmör och sen ska nog sängen uppletas.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

2 kommentarer:

  1. Det är alltid roligt när man gjort färdigt sina alster, bara att börjaanvända eller ge bort som present. Trevlig dag. Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Gillar åska! Skönt när det rensar rent i atmosfären, Däremot gillar jag inte när bilar börjar kosta pengar :-/

    SvaraRadera