onsdag 7 juli 2010

Har varit en dag

med lite plock här och lite där och en massa dator förstås(inget ovanligt alls) .
Kvällen tillbringade vi vid samma badstrand som häromdagen och idag var gubben ganska snabbt i vattnet, men jag hann doppa mig först. :-)
Brorsan med familj var också med och efter badet stannade vi och drack kaffe hos dem.
Och jag bidde glad i dag när jag hämtade posten.
Boken av Mia Bengtsson "Virka amigurumi" har kommit. Jag har tittat på omslaget på den i 1 år nu och sett flera bloggar med boken så jag slog till och köpte den i den nya bokklubben(suck) som jag gått med i. Jag har inte hunnit titta i den ordentligt, men jag ska göra det och sen får vi se om jag bara njuter av att ha den eller om jag prövar på någon liten figur.



Solen har visat sig från sin bästa sida även idag och ska visst göra det i några dagar till sägs det. Och det får vi väl alla hoppas att det blir så.
Nu är det dags för den där sängen igen så:

GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

2 kommentarer:

  1. Ja, vi är nog många som har den där boken. Jag har bara bläddrat i min. Borde kanske göra nån liten grej till barnbarnet nu när han blivit lite större. Finns mycket fint att göra i den i alla fall. Lycka till

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du har boken, jag har den oxå och den är jätterolig att virka ur. Tycker absolut att du ska prova att virka nåt eller allt! ha det så bra. Kram sytanten

    SvaraRadera