fredag 9 oktober 2009

Fredagkväll och semester

imorgon kan det bli bättre?
En sak skulle kunna vara bättre, att inte ha ont i huvudet!
Förstår inte varför, men nu har jag haft det i några dagar. Inte hela dagarna utan framåt kvällen kommer det. Inte kul alls och härom natten när jag jobbade som fick jag nästan panik för det började flimra för ena ögat och det brukar betyda migrän. Men jag var snabb med en huvudvärkstablett så det blev ingenting med det.
Gubben och hans bröder är nog nästan framme nu hos lillebror och hans familj. Gubben smsade mig flera gånger under resans gång neröver vilka orter de passerade, men nu är det en eller ett par timmar sen jag hörde något så de är nog framme och han har "glömt" bort mig.
Jag hade tänkt sätta mig med broderiet, men det blev datorn istället bl.a för att grabben hade en räkning som skulle betalas idag.
Tur att det finns internetbanken såna här gånger.
Har en tomte på besök som förra veckan skulle dryga ut köttfärslimpa med ett finger tyckte han, men han fick behålla fingret men ett rejält sår blev det. Han hade nog bara tur också skulle jag tro.
Snart dags för den sköna sängen tror jag och jag hoppas på en sovmorgon, men har jag riktig tur så väcker nog hundarna mig ganska tidigt.
GOD NATT OCH SOV GOTT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar