söndag 6 september 2009

Söndagkväll och jag

måste ta mig till sängen snart för det är arbetsdag imorgon också och den börjar sju.
Helgen har gått i flygande fläng och var jag har varit vet jag iallafall: på jobbet.
Har haft chaufför hela helgen för grabben är som sagt var hemma och har fått använda min bil och gubben har behövt sin bil eller buss som det är.
Igår innan han skjutsade mig till jobbet så lassade han både buss och släpkärra full med skräp som vi var till återvinningsstationen med.
Sen tog han det ganska lugnt och det var han verkligen värd.
Han hämtade mig vid åtta-tiden igårkväll och jag såg fram emot en lugn stund framför TV:n med mitt broderi innan jag skulle uppsöka sängen.
MEN hans föräldrar hade varit ute i skogen och hittat massor av kantareller så det var bara att rensa kantareller i flera timmar istället.(Det är ju gott att ha, men...)
Vi blev inte färdiga utan gubben fick göra klart resten idag.
Han gjorde en svampstuvning som vi käka innan vi la oss för kvällen.
Imorse skjutsade han in mig till sju och stack han iväg och städa stället som vi/jag städar så det skulle vara gjort till kvällen.
När han hämtat mig så stack vi iväg och köpte blommor och ett födelsedagskort till min lillastora brorsdotter som blev 13 år idag. (Usch så gammal jag börjar bli)
När vi åkte därifrån var vi tvungen in på affären för att köpa lite mjölk för te utan mjölk är inte gott.
Väl hemma så fixade jag lite papper och sen hamnade vi framför varsin dator en stund.
Jag har inte hunnit läsa alla bloggar jag vill, men det kanske jag hinner imorgon när jag slutat jobbet. Tycker inte om att komma efter för det är kul att läsa varje dag, men ibland finns inte tiden till.
Har iallafall löst denna veckas korsord och det är jag mer än nöjd med.
Nu är det bäst att jag letar mig mot sängen eftersom min arbetsvecka inte slutar förrän i princip på fredag och jag behöver all min sömn. (Min arbetstid är fullt laglig)
God natt och Sov gott alla vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar