måndag 10 augusti 2009

Sista måndagen av semestern

och det känns inte sådär jättekul, men så är det.
Gubben och jag tog en tur till mitt jobb för att kolla hur jag hade skrivit schemat för nästkommande period med tanke på en ledig vecka i höst.
Efter det hämtade vi mina Oriflamegrejer som legat i flera veckor och som jag inte orkat/hunnit hämta.
Åkte tillbaka till vår hemkommun för att köpa frimärken bl.a till ett brev som vi skulle posta. Tänkte att vi köper flera på en gång så har vi.
DÅ var postens utlämningsställe stängt p.g.a. lunch i EN OCH EN HALVTIMME! Gillar det inte, men istället fick Konsum sälja ett frimärke och Pressbyrån sälja 20.
Stannade till hos broder med sambo och prata lite och medan vi satt där så fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta på just nämnda ställe som var stängt.
Klockan hann bli tre innan vi kom från brosan så jag var dit och hämta paketet. Gardinkappmetervara från Jotex. Tyvärr var reahanddukarna jag tänkte köpa slutsålda, men det blev ju billigare så här. :-)
Hem och gubben fick fixa käk till mig för när jag blir för hungrig så kan jag inte tänka mat och inte laga heller. Och blir grinig också.
Maten var god och vi blev mätta så vi tog en liten sovstund och gubben vakna naturligtvis före mig och gav hundarna mat.
Sen gick han ut och börja rensa ett förråd där vi ska ställa våra cyklar ett tag.
Jag hamnade framför datorn en stund och sen fick jag höra ett himla liv utanför.
Då leker labbarna med en plastkruka som de tömt på innehåll. Matte var inte glad.
Men det fick ju mig iallafall att ta mig i kragen och plantera höstastrarna i krukorna(det var meningen att det skulle göras förra veckan).
Väntar nästan på att det ska börja åska och regna för det är sånt väder ute. Några droppar har det kommit, men just nu inget mer. Det har varit varmt och molnigt och solen har väl tittat fram lite då och då.

Så här såg härvan ut när gubben började trassla ut den

2.5 timme senare såg den ut som en boll
Höstastrar som jag planterade ikväll



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar