fredag 1 maj 2009

1:a maj välkommen

var vår hedersgäst....
Sen kommer jag inte ihåg mer av texten tyvärr.
Idag har jag jobbat mellan sju och elva.
När jag kom hem åkte jag och gubben ner till byn och tittade på när en arbetskamrat uppträde tillsammans med ett gäng, de dansar. Jätteduktiga!
När vi tittat på dem drog vi iväg till den stora staden och handlade, mjölk, fil och spackel. Inte till mig utan till gubben som han ska använda uti vår koja.
Väl hemma igen så flyttade vi äntligen våra komposttunnor. Vi var lite knasiga(och inte så lite) och ställde dem en bit från vår ytterdörr. Vi hade en stor, fin syrenhäck så vi såg dem inte(gubben klippte ner den ifjol) och inte tänkte vi på att dessa tunnor samlade flugor.
Men nu är de förpassade till ett ställe där vi inte behöver se dem så ofta. Och förhoppningsvis blir det inte lika många flugor inne i år.
Vi tömde också våra krukor och balkonglådor på gammal jord, så nu är det snart dags att handla hem nya blommor och plantera.
Vi har inga rabatter inne på gården för vi har 3 hundar som inte vet vad det är(inte uppväxta med det) och de är ganska duktiga och gräva ibland.Vi vill ju inte att de ska gräva upp våra blommor så därför har vi blommor i krukor och lådor.
Vid vår bilparkering ska vi göra en rabatt, men det har blivit ett mångårigt projekt. Gubben la dit jättefin jord, med ett fel. Mycket ogräs i det!
En gång i tiden när vi flyttade hit så skulle vi göra fint i en liten slänt och satte därför tulpanlökar. Blev inte riktigt som vi hade tänkt. Men dessa två "tulpanbuketter" finns kvar och absolut inte på den plats där de planterades.

Jag har tänkt att försöka sticka disktrasor och tror mig ha hittat garn. MEN nu hittar jag inte mina stickor istället, suck.
Jag ska få ett eget hobbyrum i kojan som vi håller på med och det ska bli skönt att samla ihop alla garner, nålar mm på ett och samma ställe. Idag har jag det utspritt i stort sett i hela huset, så det är väl inte så konstigt att jag inte hittar.
I morse hade jag frost på bilrutan så jag var tvungen att skrapa, men sen har det varit en jättefin och varm dag. Men nu när solen börjar gå ner så börjar temperaturen sakta dala neråt. Det kanske blir frost i natt också.
I morgon är det arbetsdag igen, även söndag och måndag. På måndag jobbar jag dubbla pass(får skylla mig själv att jag gjort schemat så), men på min rast(3 timmar) ska jag klippa mig och färga håret. Det ska bli så skönt så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar