tisdag 7 april 2009

Hej igen!


Nu har jag hittat hit igen efter två dagars uppehåll. Uppehållet beror på att jag har jobbat både söndag och måndag. Söndagen kom jag hem vid halvåtta, men jag orkade inte slå på datorn och kolla runt utan satte mig och broderade istället. På måndagen började jag sju och hade första passet till elva, sen hade jag fyra timmars rast och då passade jag på att brodera igen. Sen hade jag andra passet mellan tre och åtta. Så det blev en lång dag och denna dator tar tid på sig att starta upp så jag orka inte igår heller.
Söndagens väder var ingen höjdare, mest mulet och det blåste kallt. Igår var det bättre och ganska varmt om man satt i lä.
Det är för kallt för att plocka av sig för mycket kläder, men igår när jag var och åt vid en känt hamburgerrestuarang så kom det in en tjej i 16-17 års ålder med ett linne och shorts(korta). Hennes kille hade t-shirt och uppvikta jeans. Min tanke som for genom huvudet var: vill du bli sjuk flicka lilla. Men det är ju inte mitt problem.
I natt är det dags för nattarbete igen, men innan dess ska jag försöka ta itu med mitt och gubbens hus. Jag tror att det behöver städas lite grann och så är det ju faktiskt påsk till helgen.
Om jag gör ett ryck nu så hinner jag kanske göra något annat roligt sen som att sitta i solen och brodera lite.
Vad tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar