onsdag 18 mars 2009

Nattens jobbJobbade natt i natt och efter alla sysslor som ska göras så fick jag en hel del broderat. Tyvärr vågade/ville jag inte sy efterstygnen på den första lilla kyckling för jag behöver bättre belysning än vad jag kunde få i natt.


Annars hände det inte så mycket här hemma igår mer än att jag fick undan lite tvätt och smutsig tvätt blev tvättad.


Solen visade sig inte på morgonen så jag trodde att det skulle bli en grå och tråkig dag, men jag fick fel för allt eftersom dagen gick så kom den. Och när jag var tvungen att lägga mig en stund då sken den som bäst.


Och idag har det varit toppenväder så därför har jag förstås först sovit några timmar på förmiddagen för att sen på eftermiddagen sitta på kursavslutning.


Hoppas nu att det är fint väder imorgon med. Jag har förmiddan ledig och jobbar sen kvällen. Och det är skönt om det är vackert hela dan, för då får jag förhoppningsvis något bra gjort innan jag åker till jobbet och kan ta en promenad med någon på eftermiddagen.


Nu ska jag stänga av datorn för i afton och leta mig mot sängen. Jag tror att jag behöver det väl.


Väl mött en annan dag!
P.S. Bildkvaliten är nog inte den bästa alla gånger för jag använder min mobil till att ta bilderna och då beroende av vad jag får för ljus när jag tar. Jag är så där nöjd och då får även ni vara det. D.S.

1 kommentar:

  1. Hej
    hittade denna sida på korsordet så jag blev nyfiken och ville kolla eftersom jag själv håller på mycket med handarbete och ska ordna en sida på min hemsida med mina alster,,, kommer att kolla här ofta för att se hur det går för dig

    SvaraRadera